A do të bëhen Nora dhe roberti përsëri prindër?

 

Nora Istrefi është pjesë e pandashme e skenës muzikore shqiptare që nga paraqitja e saj e parë.

Ajo dhe burri i saj Roberti kanë një vajzë ku shfaqën mjaftë të lumtur.

Nora është larguar dukshëm nga mediat. Ajo, nuk jep thuajse fare intervista. Asaj, i mjaftojnë rrjetet sociale për të thënë ato që do, shkruan Kosovarja.

Ndryshe nga Nora, bashkëshorti i saj Roberti është mëse aktiv. Ai, shfaqet thuajse kudo dhe nuk rezervohet në ato që thotë.

Roberti e Nora janë prindër të lumtur të një vajze dhe gjatë kësaj kohe nuk kanë munguar pyetjet tipike alla shqiptarqe, nëse Nora e Roberti do të bëhen sërish prindër.

Sigurisht, është Roberti ai që është deklaruar edhe në lidhje me këtë gjë, duke mos e përjashtuar këtë mundësi.