“Bird Box”, filmi më i shikuar në histori të Netflixit

 
 

Filmi post-apokalipt i SHBA-së, i drejtuar nga Susanne Bier, “Bird Box” me Sandra Bullock ka bërë për vete shumë shikues në mbarë botën.

Filmi është në dispozicion Netflix për shtatë ditë dhe tashmë është parë mbi 45 milionë herë, më së shumti në historinë e kësaj platforme filmike.

Filmi “Bird Box” u shfaq premierë më 21 dhjetor dhe suksesin ia kontribuon kryesisht rrjeteve sociale, ku u shfaqën skena dramatike nga filmi.

Sipas skenarit të Eric Heisser, i shkruar sipas romanit të Josh Malerman, filmi u drejtua nga Susanne Bier.

Historia ndjek kaosin e përgjithshëm që u ngrit në Tokë, pasi qeniet e padukshme mbërritën, të cilat, nëse i shikoni ato, i detyrojnë ata të bien.

Sipas pikëpamjes së tyre, njerëzit me imunitet të madh janë të vetmit budallenj që bëhen shërbëtorë të “shpirtrave të këqij”. Mënyra e vetme për të shpëtuar është “syri-magjik” dhe përgjimi në errësirë, e cila është një sfidë e vërtetë për Malorie Hayes e sjell nga Sandra Bullock.

Përveç Sandra Bullockut, me role në film u shfaqën edhe Sarah Paulson, John Malkovich, Trevante Rodos dhe Danielle Macdonald. /Telegrafi/