Dhe fotografia më e ëmbël: Alaudin Hamiti me vajzën e tij, sapo na i vodhën zemrat

Moderatori i famshëm kosovar Alaudin
Hamiti, është baba i tre fëmijëve edhepse nuk duket aspak si një i tillë, sepse
është babai më cool.

Imazhi i fundit i Alaudinit sapo na
i mori zemrat sepse ai dhe vajza e tij, vogëlushja Eva janë tejet simpatikë.

Meqë fundi i vitit erdhi, Hamiti është kujdesur që nga viti 2018-të të ketë kujtim një fotografi të bukur me vajzën e tij, e cila i ngjanë aq shumë. /Privel.al

View this post on Instagram

Daddy’s Girl Peace and Love #girl #daughter #joy #holiday #pure @evahamiti

A post shared by Alaudin Hamiti (@alaudinhamiti) on