Dhurata që mendonte që nuk i duhej, Lori surprizon Sarën

Lori Hoxha ka surprizuar të motrën me një dhuratë të veçantë, që Sara as nuk e dinte që i duhej.

Lori ka vendosur të bëjë një dhuratë të guximshme për Sarën dhe të kushtueshme: Një palë shapka të buta të markës “Louis Vuitton”, në ngjyrë rozë që kushtojnë 390 euro .

Përmes një postimi në Instagram, Sara falënderon të motrën duke shkruar:

“Ja ku është Lori Hoxha që të bën dhuratë gjëra që nuk mendoje se të duheshin”.