Dorëzohen mjetet e grumbulluara nga brendi “Future is Female” të Mr.Rex

Ai është një nga kreatorët më të mirë në vend.

Nuk ka kaluar shumë kohë që kur Mr.Rex ka publikuar brendin “Future is Female”, brend humanitar ky që në eventin e mbajtur ka mbledhur shumë femra të njohura të skenës dhe fytyra tjera publike.

Po ashtu, brendi në fjalë, ku janë shitur fustane, e më pas të materiale të grumbulluara janë dhënë për shoqatën “Vita /Jeta” që është kundër kancerit të gjirit, u komentua edhe nga ish presidentja, Atifete Jahjaga.

Ajo shprehet e befasuar nga ky organizim, duke theksuar se brendi e bën Kosovën një vend të së ardhmes si dhe i uroi Mr.Rexit suksese të shumta në karrierën e tij.

Tashmë që ky organizim ka mbaruar, parat e mbledhura janë dorëzuar në këtë shoqatë dhe do përdoren për kategorinë e caktuar.

“Future is Female” nuk është eventi i vetëm i dizajnerit, pasi një tjetër akt bamirësie nga ana e Mr.Rex do të mbahet vitin e ardhshëm. /Telegrafi/