Kresha flet për tekstet e këngëve shqiptare – ja pse sipas tij janë të dobëta

I konsideruar si njëri ndër rep
artistët më të mirë shqiptarë me tekste domethënëse dhe interesante, MC Kresha
i ftuar në Nd’rrimin e Natës gjatë javës së kaluar, ka folur për tekstet në
muzikën shqiptare.

Kresha i konsideron të mangëta
tekstet në muzikën shqip, derisa thotë se kjo ndodh për një arsye.

“Sa më pak të lexojë populli,
aq më budalla dhe sa më pak që lexojnë njerëzit aq më shumë mundesh me ua hedh
me tekste”, ka thënë Kresha, në Nd’rrimin e Natës me Alaudin Hamitin.

Intervistën e tij të plotë mund ta gjeni këtu: