Kush është asistentja dhe këshilltarja politike 23-vjeçare e Ramush Haradinajt?

Liderët shtetëror jo rrallë herë përzgjedhin që në kabinetet e tyre të punojnë femra me pamje të bukur.

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka për asistente personale, Bezi Osmanin, e cila në paraqitjet e saj, nëpër rrjete sociale, shfaqet mjaft ekstravagante në veshje e stil.

Ashtu siç duket edhe në fotografitë, të cilat gazeta i ka siguruar nëpërmjet rrjeteve sociale, Osmani shquhet për stilin e ekstravagant, edhe kur kryen punën si asistente e kryeministrit e veçanërisht jashtë zyrave të kryeministrisë.

Rikujtojmë se stafi me të cilin punon Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj është mjaft i madh.
Numri i këshilltarëve të kryeministrit Haradinajt shkon në 11.

Pjesë e stafit është edhe Diellza Hoti, e cila ka rolin e Këshilltares politike për kryeministrin Haradinaj.

Diellza Hoti është këshilltarja më e re e kryeministrit, pasi ajo ka vetëm 23 vjet.

Përveç se e re, ajo shquhet edhe për pamjen dhe elegancën e saj, të cilën e shfaqë përmes fotografive që i publikon herë pas here.