Lajmet e këqija nuk po ndalen për Elvanën, shikoni çfarë i kanë bërë fansat

Nga atentati në zonën e ish-bllokut kanë kaluar më shumë se dy muaj. Si pasojë e këtij atentati mbeti i vrarë, Fabian Gaxha.
Kjo ngjarje tërhoqi shumë vëmendje, pasi në të qe i përfshirë edhe i dashuri këngëtares Elvana Gjata.

Gjatë kësaj kohe, ajo qëndruar në heshtje, por ky qëndrim i këngëtares nuk ka rezultuar në favor të saj.

Kjo sepse ndjekësit e saj e kanë braktisur këngëtaren. E themi këtë pasi nga 1 milion e 200 mijë ndjekës që sa vinin dhe rriteshin, tani Elvana ka 100 mijë ndjekës më pak.

Mesa duket ngjarja e ndodhur në zonën e ish-bllokut ka ndikuar për keq në karrierën e këngëtares.