Lyrical Son uron me një fotografi që ka mesazh domethënës

Edhe reperi Lyrical Son ka uruar të krishterët për festën e Krishtlindjes.

Lyrical Son përmes urimit të tij ka dërguar mesazhin e tolerancës festare që mbizotëron tek shqiptarët, shkruan lajmi.net.

“Per shume mot krishtlindjet”, ka shkruar reperi mbi fotografi, e cila tregon dallim mes shqiptarëve dhe botës, sa i përket çështjes fetare.

Për ndryshe, reperi i cili është pjesë e “PINT”, po punon rreth projekteve të reja muzikore.