Majk: Katër të dashurat e mia të fundit e kanë pasur emrin me shkronjën ‘M’

Në intervistën e fundit Majk ka folur për ish të dashurat.

Reperi Majk së fundmi ishte i ftuar në ‘NIN’ aty ku foli rreth karrierës muzikore duke mos e lënë anash jetën private, shkruan lajmi.net.

I pyetur për emrin e të dashurën së fundit ai dha përgjigje interesante duke thënë se katër të dashurat e tij të fundit e kanë pasur emrin me shkronjën ‘M’.

Faktikisht dy të fundit e dimë që emri u ka filluar me këtë shkronjë, pra Majlinda Zeka dhe Melita Nushi, por kush ishin dy të tjerat nuk duhet.