Mblidhen Motrat Mustafa, kjo është motra më me stil

Lulja është njëra prej Motrave Mustafa, të cilat janë shumë të njohura në gjithë trojet shqiptare.

Ajo është vajza më e vogël dhe është shumë aktive.

Atyre ju shkon shumë mirë refreni “Jena motra kallabllak”. Nuk janë pak, janë tetë.

Siç dihet të gjitha këndojnë, megjithëse disa prej tyre e kanë lënë anash muzikën. Por, zëri gjithsesi u shkon.

Më të njohurat e familjes mbeten Safetja e Sahidja, që përbëjnë edhe dyshen më të njohur në vend, shkruan “Kosovarja”.

Në këtë foto janë bashkë të gjitha vajzat e familjes dhe siç mund ta shihni ato dallojnë mjaftë me njëra tjetrën.

Po, cila po u duket më me stil?