Nënë e bijë në forma perfekte

Viteve të fundit, nënë e bijë, kanë bashkuar forcat më shumë se kurrë.
Kështu, prezenca e tyre në mbrëmje e ahengje të ndryshme, është bërë mjaft e kërkuar, shkruan Kosovarja.

Këto janë, Shyhrete Behluli, që tashmë më për publikun është bërë si një ndër bylbylat e muzikëa popullore, e me hapa të sigurt po e ndjek rrugën e saj, edhe vajza e saj Engji.

Të dyja së fundi, janë mjaft të angazhuara edhe në xhirime të ndryshme, meqë jemi në prag të festave, të cilat po mahnitin me muzikën dhe stilin e tyre të veçantë.

Në imazhin që ka bërë Engji sonte , po që do t’iu lë pa fjalë, pasi të dyja kishin zgjedhur veshjen me ngjyrë të njëjtë, për të prezantuar performancën e tyre.

Kjo ka bërë, që rrjeti të ndizet mjaft shumë me paraqitjen e tyre, dhe komentet padyshim që shpërthyen si asnjëherë më parë, nga ndjekësit e Engjit.

Siç e dimë, ato përveç këngëve solo, kanë ardhur edhe me një duet, i cili tashmë ka arritur një vijueshmëri të konsiderueshme në Youtube.