Nezafete Shala dikur yll, e sot…

A ju kujtohet Nezafete Shala? Ajo ishte ndër këngëtaret më të njohura të viteve të 80-ta, shkruan “Kosovarja”.

Nezafetja rrjedh nga një familje muzikantësh dhe paraqitja e saj në skenë kishte bërë bujë, pasi asaj kohe çmohej e vlerësohej vlera.

Nezafete Shala ishte fituese e disa çmimeve në disa festivale të ndryshme, shkruan “Kosovarja”.

Edhe sot Nezafetja këndon në vende të ndryshme dhe pëlqehet shumë për stilin e saj unik.

Këngëtarja ka ndryshuar me kalimin e viteve, por gjithsesi ka mbetur format shumë unik. Këngëtarja pëlqehet nga shumë kush, e ndër tjerash edhe nga deputetja e Kuvendit të Kosovës, Blerta Deliu, që njihet për shije të hollë./Kosovarja/