Nicki Minaj pjesë e këtij filmi

Nicki Minaj është bashkangjitur filmit Angry Birds Movie 2, raporton Variety. Vazhdimi i animacioneve Sony shfaqet në teatro më 16 gusht.

Minaj është vendosur të bashkohet me Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride dhe Peter Dinklage, të cilët të gjithë do të përsërisin rolet e tyre nga filmi i parë.

Anëtarët e rinj përfshijnë Leslie Jones, Awkwafina, Sterling K. Brown, Lil Rel Howery, Zach Woods dhe të tjerë. Angry Birds Movie 2 drejtohet nga Thurop Van Orman dhe bashkë-regjisor i John Rice. Charli XCX ka luajtur një zog me emrin Willow në filmin e parë Angry Birds.