Nuk do të besoni sa i ri është ‘Jasini’ nga ‘Zonja Fazilet’

Idris Nebi Taşkan është aktori turk e që me rolet e tij u bë tejet I njohur jo vetëm në Turqi por edhe në vende të tjera

Ai u bë i njohur në publikun shqiptar me rolin e tij të Jasinit në serialin turk ” Zonja Fazilet dhe të bijat”, shkruan ORAinfo.

‘Jasini’ tani, është vetëm 21 vjeç dhe në këtë moshë të re ka arritur të bëhet shumë i famshëm në publikun turk dhe ndërkombëtar./ORAinfo/