‘’Nuk festoj pa ty’’, urimi i Flori Mumajesit që ua ngrohu zemrat të gjithëve

‘’Nuk festoj pa ty’’, urimi i Flori Mumajesit që ua ngrohu zemrat të gjithëve

Sot në të gjitha familjet katolike e ortodokse dhe jo vetëm është festuar Krishtlindja.

E jo që mbizotëron më shumë është ngrotësia dhe dashuria familjare, por padyshim hareja dhe ata që argëtohen më shumë gjatë kësaj feste janë fëmijët.

Një urim të veçantë për këtë festë ka bërë edhe këngëtari i njohur Flori Mumajesi i cili uroi sot Krishtlindjen duke sjellë në vëmendje festën e fëmijëve, dhe solidaritetin e treguar prej bashkëmoshatarëve të tyre me jetimët dhe fëmijët me aftësi të kufizuara.

“Nuk festoj pa ty”, titullohet video e prodhuar nga Qendra Kombëtare Kulturore e Fëmijëve dhe Ministria e Kulturës. Fëmijët e Qendrës Kombëtare Kulturore të Fëmijëve kanë vizituar disa institucione të përkujdesit social, si në Shtëpinë e Fëmijës “Zyber Hallulli”apo në Institutin e Fëmijëve që nuk shikojnë për t’i marrë edhe ata në festën e Krishtlindjes/intv

albshowbizzz.com