Onat e thotë publikisht emrin e të dashurës së tij (VIDEO)

Onat e ka treguar emrin e të dashurës së tij në emisionin
NIN në Klan Kosova.

Gjatë lojës NIN Pong, reperi ishte përballë pyetjes ‘thuaje
emrin e plotë e të dashurës tënde’. Onati nuk qëlloi gotën me birrë prandaj u
detyrua ta thoshte emrin.

Reperi ka kohë që është në lidhje me vajzën në fjalë dhe për ta kuptuar emrin e saj klikoni mbi videon e mëposhtme./Prive.al