Përgjigjja e sinqertë e Zanfinës mbi pyetjen “A je e dashuruar” (FOTO)

Zanfina Ismaili së fundmi ishte përballë një pyetje rreth
dashurisë dhe lidhjeve.

Këngëtarja hyri në Instagram për të nisur pyetje/përgjigjje
me ndjekësit e saj. Njëri prej tyre e pyeti atë “a je e dashuruar” dhe përgjigjja
e Zanfinës ishte më se e sinqertë.

“Shumë moti s’jom kon e as s’jom”, tha ajo.

Këngëtarja ka kohë që nuk është në lidhje, të paktën kështu
ka thënë vet ajo në shumë intervista.

Nëse nuk e dini, Zanfina aktualisht po merret me profesionin e dytë i cili është juridiku duke lënë anash për një kohë muzikën./Prive.al