Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Bukra, Luzja dhe Menaxheri (Mbrëmja e fundvitit)

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Bukra, Luzja dhe Menaxheri (Mbrëmja e fundvitit)

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz