Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Çifti i lumtur, 4 leneshat dhe GURU (Gruja dhe guruja)

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Çifti i lumtur, 4 leneshat dhe GURU (Gruja dhe guruja)

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz