Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Doktori 2019, burri dhe vajza

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Doktori 2019, burri dhe vajza

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz