Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Policat e postoblokut dhe Paloma (Miri bën vetllat tatuazh)

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Policat e postoblokut dhe Paloma (Miri bën vetllat tatuazh)

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz