Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Real Talk (Lul Basha dhe Denis Dyrnjaja)

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Real Talk (Lul Basha dhe Denis Dyrnjaja)

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz