Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Suare, tre moderatoret dhe djemtë e bordurës

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Suare, tre moderatoret dhe djemtë e bordurës

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz