Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ujvara E Ëmbëlsisë, dy fshatarët dhe zonja Jeni

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ujvara E Ëmbëlsisë, dy fshatarët dhe zonja Jeni

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz