Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ylvi Bakeri dhe Ylli Baka

Pranverë në Dhjetor, 31 Dhjetor 2018 – Ylvi Bakeri dhe Ylli Baka

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz