Reperi që duhet ta lërë muzikën sipas S4MM është ky!

I ftuar në emisionin “Shiko
kush Luan”, reperi i njohur shqiptar S4MM, ka qenë protagonist i lojës me
paint ball.

Përballë plot kolegëve të tij reperë,
atij i janë parashtruar disa pyetje e reperit i është dashur ta zgjedh secilin,
duke e gjuajtur me armë.

Dhe kur iu bë pyetja se cili reper
duhet ta lërë muzikën, S4MM pa mëdyshje ka qëlluar disa herë mbi fotografinë e
rivalit të tij Feros.

Përndryshe, kur u pyet se cili është reperi më i mirë, ai kërkoi nga nikoqri që ta qëllonte vet atë!