Stupcat me “Tre Pleqtë” janë drejtpërdrejt nga oda e burrave – Kuiz, fito shpërblim

Ilmia, Avdia dhe Ruzhdia çdo të Hane po na sjellin emision drejtpërdrejt nga oda e burrave.

Tema nga më të ndryshmet po flasin me plotë humor dhe me improvizim siç dinë ata më së miri.

Po ashtu, si zakonisht ka kuiz online ku mund te luani drejtpërdrejt dhe shpërblimet për këtë javë janë altoparlant JBL, kapelë VANS si dhe kupon në vlerë 10 euro në GjirafaMall.

Hyni, shikoni Stupcat drejtpërdrejt dhe regjistrohuni për kuiz KËTU.