Të dy këngëtarë, por pse nuk këndojnë bashkë Albatriti dhe Nysreti?

Janë babë e bir, e që të dyve u shkon kënga, shkruan Kosovarja.

Hitet e Nysretit janë të dëgjuara edhe sot e kësaj dite, e që në të njëjtën rrugë ka vazhduar edhe Albatriti.

I njohur me këngët e tij por edhe tejet aktiv në ahengje familjare e në dasma shqiptare, duke bërë një atmosferë që mbahet mend.

Përmenden shumë në mediet rozë, por një gjë është vërtetë habi për të gjithë, e jo pak njerëz ua kanë parashtruar këtë pyetje.

Edhe pse këngëtarë, ata nuk këndojnë bashkë, lind pyetja pse?! Një duet nga dyshja, do të ishte më se e mirëseardhur./Kosovarja/