Urimet e yjeve shqiptare për Vitin e Ri 2019

 
 

Yjet shqiptare të skenës dhe ekranit i kanë shfrytëzuar rrjetet sociale për të uruar Vitin e Ri 2019.

Tashmë është bërë traditë që përmes Instagramit, Facebookut, Twitterit apo rrjeteve tjera, artistët shqiptarë, ngjashëm si ata ndërkombëtarë, t’i urojnë fansat e tyre për festat e ndryshme.

Kësaj radhe është Viti i Ri dhe shumë prej yjeve i kanë shoqëruar mesazhet e tyre me fotografi.

Më poshtë, Telegrafi jua sjell disa prej urimeve të personazheve të njohura të skenës shqiptare: