Vjaza e vogël e Eminës të shkrinë me sytë blu

Gëzimi i dytë i modeles më të njohur dhe më të komentuar.

Mia Soraya është vogëlushja e cila i dha edhe më shumë kuptim jetës së modeles Emine Çunmulaj.

Emina është tejet aktive në rrjetet sociale ku shumë detaje me numrin e madh të ndjekësve, e që kësaj here k ndarë një imazh shumë të ëmbël të vogëlushes Mia Soraya.

Mia të shkrinë me shikimin e saj me sytë blu, e që për këtë flet më së miri vet pamja./Kosovarja/