Yjet shqiptarë që uruan festën e Krishtlindjeve

Të gjithë besimtarët e fesë katolike kanë festuar në fillimin e datën 25, festën e tyre të Krishtlindjes.

Solidariteti dhe paqja që janë sinonim i çdo feste, nuk mund të mungonin si fjalë urimi tek secili person që e feston.

Të shumtë ishin edhe figurat publike, të cilët uruan fansat e tyre për këtë festë.

Përjashtim nuk bëjnë as yjet shqiptarë, të cilët zgjodhën rrjetet sociale për të uruar.

Disa prej tyre, gjithashtu e festuan me familje këtë festë, teksa pati edhe nga ata që ishin të angazhuar në koncerte.

Në vazhdim, Telegrafi ju sjell urimet e yjeve shqiptarë për festën e krishtlindjeve 2018: