10 gjërat që nuk i dini për familjen e Lutfi Hazirit!

10 gjërat që nuk i dini për familjen e Lutfi Hazirit!

Kryetari i Gjilanit, Lutfi Haziri vjen në një rrëfim bashkë me gruan, Mirvetën për familjen dhe shumëçka tjetër!

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz