2018-ta e Valdrin Sahitit

2018-ta e Valdrin Sahitit

Dizejnatori Valdrin Sahiti në një rrëfim për veten, familjen dhe gjithçka tjetër që e karakterizoi vitin 2018 të cilin sapo e lamë pas. Pjesë të materialit; inserte nga seti fotografik me prindërit, vëllezërit, vajzën Bella dhe gruan, Editën.

Shikim të këndshëm./AlbShowBizzz