2019-ta s’mund të niste më mirë për Leartën e Kushtrimin

 

Në këto ditë të ftohta, shumë prej nesh mund të
kërkojmë strehën më të ngrohtë për të shtyrë ditët e dimrit.

Por, Learta dhe Kushtrimi e kanë nisur 2019-tën
më së miri.

  

Çifti me djalin, Matinin dhe familjarë kanë
marrë rrugë drejt njërit prej resorteve më të mira të Selanikut ku po pushojnë
pas festave.

Lum si ta… /Prive.al

 

  

 

  

 

albshowbizzz.com