Arratisje familjare – Alaudin Hamiti zgjedh vendin më të bukur të botës për ta vizituar

 

Bashkë me të
gjithë familjen e tij, ai është arratisur në një vend që për të është më i
bukuri i botës.

Siç ka thënë edhe në intervistën e tij të fundit për Bordo, Barcelona është vendi që i pëlqen më së shumti në botë.

  

 

                        View this post on Instagram                                     

Father & Daughter

A post shared by Alaudin Hamiti (@alaudinhamiti) on

 

 

Ndërsa për këtë
fundvit, ai ka zgjedhur ta vizitojë bashkë me gjithë familjen e tij.

I shoqëruar nga
gruaja e tij Yllka dhe tre fëmijët, Noeli, Maeli dhe Eva, Hamiti ndodhet në
Barcelonë të Spanjës. /Prive.al

 

  

 

  

 

albshowbizzz.com