Britney Spears anulon koncertet, kjo është arsyeja

  Britney Spears përmes një statusi në Instagram, ka njoftuar për anulimin e koncerteve të planifikuara.      

Britney Spears përmes këtij statusi ka njoftuar se ka anuluar për një kohë aktivitetet muzikore, për t’u kujdesur për babain e sëmurë, shkruan lajmi.net.

Britney ka bërë të ditur që për t’u kujdesur për babain, ajo ka anuluar koncertet, pasi familja gjithmonë duhet të jetë në rend të parë.

Unë nuk e di se nga t’ia filloj, sepse kjo është aq e vështirë për mua për ta thënë. Unë nuk do ta mbaj koncertin tim të ri ‘Domination’. Kam pritur gjatë për ta bërë këtë shfaqje dhe për t’ju parë këtë vit, kështu që ky anulim thyen zemrën time. Sidoqoftë, është e rëndësishme që gjithmonë të vendosni familjen tuaj në rend të parë, dhe ky është vendimi që duhet të bëj. Dy muaj më parë, babai im u shtrua në spital dhe pothuajse vdiq”, ka shkruar ndër të tjera këngëtarja.

Këtij njoftimi, Britney Spears ia shtoi edhe një fotografi nga fëmijëria, ku shfaqet përkrah prindërve. /Lajmi.net/

                    View this post on Instagram                            

 

 I don’t even know where to start with this, because this is so tough for me to say. I will not be performing my new show Domination. I’ve been looking forward to this show and seeing all of you this year, so doing this breaks my heart. However, it’s important to always put your family first… and that’s the decision I had to make. A couple of months ago, my father was hospitalized and almost died. We’re all so grateful that he came out of it alive, but he still has a long road ahead of him. I had to make the difficult decision to put my full focus and energy on my family at this time. I hope you all can understand. More information on ticket refunds is available on britneyspears.com. I appreciate your prayers and support for my family during this time. Thank you, and love you all… always. 

A post shared by   Britney Spears  (@britneyspears) on

 

 

albshowbizzz.com