Gruaja e Sinan Vllasaliut një zonjë e vërtet, vëmendja te veshja e saj

 

Sinan Vllasaliu është këngëtari shqiptar që u bë i njohur dhe shumë i pëlqyer për publikun shqiptar që në paraqitjen e tij të parë në skenë, para shumë vitesh.

Dikur askush nuk dinte thuajse asgjë për jetën e këngëtarëve përtej skenës. E, sot dihen edhe detajet më të vogla, e lëre më ato të mëdhatë, shkruan Kosovarja.

Për vite me radhë Sinan Vllasaliu ishte këngëtari më i pashëm, më i dëgjuar e kërkuar thuajse kudo.

Të gjithë flisnin vetëm për të dhe namin e tij, e sot flitet edhe për familjen e Sinanit, gruan, vajzën, nipin e mbesë.

Në këtë foto, bashkëshortja e këngëtarit shihet bashkë me nipin, si gjyshe e dedikuar.