Kaq shumë është rritur vajza e Arta Bajramit

 
 

Edhe sot e kësaj dite quhet “Mbretëresha e RnB-së”| kjo sepse ajo ishte e para që solli këtë zhanër në vendin tonë, shkruan Kosovarja.

Para disa javësh ajo solli në treg albumin e ri me këngë popullore, e që nuk po ndalet në përgatitjen e këngëve të reja për adhuruesit e shumtë të muzikës së saj.

E talentuar në zhanre të ndryshme, duke përfshirë edhe baladat që përArtën janë një pikë e fortë, ka një bagazh mjaft të madh në karrierë.

Por, pavarësisht obligimeve të shumta, ajo nuk e lë anash familjen asnjëherë. Madje, ndryshe nga shumë këngëtare që sot kanë dado që përkujdeset për fëmijët e tyre, Arta kujdeset vet dhe ia del për mrekulli.

Në një imazh që ka hedhur në rrjetet sociale, shihet bashkë me vajzën, e që vërtetë Viktoria është rritur dhe bërë një vajzë shuam e bukur dhe e ëmbël.

Për më shumë, e tregon imazhi./Kosovarja/

 
 

albshowbizzz.com