Kim Kardashian po bëhet sërish nënë, ja çfarë gjinie është foshnja

 
 

Kim Kardashian po bëhet nënë për herë të katërt.

Ajo dhe burri i saj Kanye West, janë në pritje të fëmijës së tyre të katërt i cili është i gjinisë mashkullore, nga një nënë surrogate.

Foshnja pritet të lindë në fillim të muajit maj.

“Unë nuk e di nëse ata e ndjejnë atë aq shumë, sepse ata nuk e shohin barkun tim të madh dhe nuk më dëgjojnë të ankohen çdo dy sekonda. Por, ne flasim shumë për këtë, prandaj mendoj se janë vërtet të ngazëllyer. Unë mendoj se djali im, nuk e di se si do të reagojë, sepse ai nuk e ka marrë akoma, por vajza ime është vërtet e ngazëllyer “, ka thënë Kim.

Çifti janë fëmijë të tre fëmijëve, dy vajza dhe një djalë.

 
 

albshowbizzz.com