Lutfi Haziri kumbara i dhjetëra fëmijëve, politikani planifikon një ndejë të madhe me gjithë ata

 

Për
herë të parë protagonist i një rubrike në Prive, politikanin Lutfi Haziri e
kemi parë në një dimension krejt tjetër.

I
ftuar në Prive me bashkëshorten e tij Myrvete Bajramin, Kyretari i Komunës së
Gjilanit bashkë me të shoqen, kanë rrëfyer 10-të gjëra që s’i kemi ditur rreth
tij e familjes.

  

E ndër
të tjerash, paska një detaj tejet interesant që s’na e paska zënë veshi për
Hazirin!

Ai është
kumbara i dhjetëra fëmijëve që janë lindur në Gjilan, dhe së shpejti po
planifikon t’i mbledhë të gjithë në një vend për t’i njoftuar.

“Gjatë
verës do t’i mbledh të gjithë, për shkak se shumë prej tyre edhe jetojnë jashtë.
Do t’i mbledh për ta zgjeruar edhe më shumë rrethin e të njihen me njëri
tjetrin”.

Intervista e plotë në linkun më poshtë:

 
  
 

 

  

 

  

 

albshowbizzz.com