Morena me vath të ri, këtë vend e shpoi…

 
 

Vendosja e vathëve në pjesët e fytyrës janë shumë aktuale dhe mjaft në modë, ku tashmë e një kohë ato masivisht janë bërë pjesë e pandashme e femrave.

Edhe këngëtaret tona, kemi pasur rastin që ti shohim, se janë pjesëmarrëse goxha të denja kundrejt këtij trendi.

Në këtë rend, nuk ka si mos të hyjë edhe këngëtarja e njohur dhe shumë e dashur, Morena Taraku, shkruan Kosovarja.

Pasi ajo në imazhin e fundit u shfaq me një veprim jo të zakonshëm, e cila kishte ekspozuar gjuhën jashtë, e që i shihej dukshëm vathi i vendosur në gjuhë.

Ani pse u paraqit kështu, një gjë duhet pranuar se Pirsingi i ri e bëri Morenën ende më të bukur, dhe më tërheqëse. /Kosovarja/

 
 

albshowbizzz.com