Nënë e bijë shkëlqejnë pranë njëra tjetrës

 
 

Të dyja shumë të pëlqyera për pubikun, e njëra me një karrierë të gjatë, e tjetra jo edhe aq.

Janë këto Shyhrete Behluli dhe Engjëllusha Salihu, të cilat duke qenë tejet aktive në muzikë, janë bërë mjaft të kërkuara për perfomanca të ndryshme.

Meqë nuk ka ndajnë shumë ditë nga festa e Vitit të Ri, ato janë shfaqur në njërin nga restuantet luksoze, së bashku me kolegët e tyre.

Të gjithë dukeshin shumë bukur, por qershia mbi tortë sigurisht që ishte Engji, shkruan Kosovarja.

Duket se edhe këtë vit e filluan të mbarë nënë e bijë, që nuk po ndalen asnjëherë. /Kosovarja/

 
 

albshowbizzz.com