Njëzet modelet më atraktive që bënë bujë në Instagram gjatë vitit 2018

 
 

Instagrami pa dyshim se ka ndryshuar gjithë perceptimin mbi botën e shoubizit.

Si një dritare e re për publikim, yjet kanë shfrytëzuar për të përfituar nga mundësia për të atraktuar një audiencë e madhe.

Kështu ka ndodhur me bukuroshet anë e mbanë botës, që me anë të rrjetit më të popullarizuar social kanë arritur që të përfitojnë duke treguar anën e bukur të tyre dhe asetet trupore.

Revista Esquire ka publikuar përmbledhjen për modelet më seksi të vitit 2018 të cilat dominuan në Instagram gjatë vitit 2018.

Më poshtë ju sjellim 20 modelet të cilat kanë bërë bujë gjatë vitit 2018 në Instagram:

Josephine Skriver

Cindy Kimberly

Audreyana Michelle

Megan Williams

Lisa-Marie

Camila Morrone

Madi Edwards

Jocelyn Chew

Charlie Austin

Caroline Kelley

Anna Herrin

Beatriz Fernandez

Erika Wheaton

Galinka Mirgaeva

Gemma Vence

Elizabeth Turner

Mathild Tantot

Cindy Prado

Sarah Stephens

Emily Ratajkowski