Personi më i pabesë që ka njohur – Flet Shyhrete Behluli

 

Protagoniste e intervistës “50-të Pyetje” në
Prive, këngëtarja Shyhrete Behluli ka zbuluar plot gjëra nga jeta e saj.

Përveç se e dha lajmin që po bëhet sërish gjyshe,
këngëtarja tha edhe plot gjëra të tjera rreth jetës, familjes dhe punës.

  

E sigurisht, në krejt këto vjet që ka në skenë,
një njeri të pabesë do e ketë takuar ndonjëherë.

“Njeriu më i pabesë që e ke njohur”, ishte
pyetja e Vlorijan Halilit…

“Nuk mund të flas. Nuk kisha dashur të jap një emër”, ka thënë këngëtarja e cila ka refuzuar të tregojë se nga kush është zhgënjyer. /Prive.al

 
  
 

 

  

 

  

 

albshowbizzz.com