Rrezikon fort Shpetim Desku, si e dalloj Shpetimi, gruan e tij Artën?!

 
 

Sonte po transmetohet programi festiv n’Kosovë Show, me mysafirë nga të gjitha trojet shqiptare.

Një atmosferë festive, me kënge e valle, dhe me humor, ju sjell sonte emisioni n’Kosovë Show.

Njëri nga momentet interesante ka qenë ai i pjesës së dytë të emisionit festiv, ku moderatorit Desku iu është bërë një suprizë nga Labinot Gashi.

Shpetimit iu kanë mbyllur sytë derisa po bëhej një suprizë për të me bashkëshortën e tij Arta Deskun.

 
 

albshowbizzz.com