Sa shumë ka ndryshuar Naim Abazai pasi mbolli flokët

 
 

Këngëtari i njohur Naim Abazi, është bërë i dashur për publikimin përmes modelimit.

Ai kohën e fundit ka bërë një ndyrhsim drastik me mbjelljen e flokëve.

Këngëtari dhe moderatori i një emisioni televiziv, Naim Abazi ka vendosur të ndryshojë dukjen e tij. Të paktën kështu vërehet nga mbjellja e flokëve të këngëtarit.

Gjatë paraqitjeve të tij të fundit televizive bashkëshorti i këngëtares, Mihrije Brahës, vërehet me më shumë flokë në kokë.

Përderisa në të kaluarën Naim Abazi dukej më ndryshe.

Përvec muzikës Abazi ka disa vite që merret me emisionin “Odeon” që modelohet nga ai dhe bashkëshortja e tij, Mihrije Braha.

Në të kaluarën Abazi kishte udhëhequr edhe një emision të llogarisë në televizionin publik të Kosovës.

 
 

albshowbizzz.com