Selena Gomez dhe Hailey Bieber aksidentalisht ‘përplasen’ me të njëjtën veshje…[FOTO]

 

Këngëtarja e njohur Selena Gomez dhe modelia Hailey Bieber ndajnë dy gjëra shumë të mëdha: Të dyja kanë qenë me Justin Bieber dhe të dyja kanë stil të veçantë në veshje.

  

Në mënyrë të rastësishme ato kanë zgjedhur të njëjtën bluze ‘Balenciaga’ kur kanë qenë në Los Angeles sipas ‘Anabel’.

Hailey ka zgjedhur versionin sportiv, e ndersa Selena versionin pak më klasik dhe golf, por duke qenë se këto foto janë shkrepur brenda një jave, nuk mund të mos e vinim re një detaj të tillë.

ssssssssssssssssss.jpg

ddddddddddddddddddddddd.jpg

 

albshowbizzz.com