Top 10 aktorët më të paguar në botë për vitin 2018

 
 

Janë më të dashurit e adhuruesve të filmave, karakteret me të cilat mishërohemi secili.

George Clooney ka qenë aktori mëi paguar për vitin e fundit, gjithnjë sipas Forbes pasi që aktori arkëtoi hiç më pak se 239 milionë dollarë.

Edhe pse nuk u shfaq në filma për një periudhë të caktuar, Clooney arriti të shtojë pasurinë e tij falë brendit të tekilas, Casamigos Tequila në qershor të vitit 2017.

Ai ndiqet nga pas prej Dëyane “The Rock” Johnson, Robert Doëney Jr dhe shtatë aktorë të tjerë.

Forbes ka konfirmuar se informacionet e tyre për këtë renditje janë të bazuar nga Nielsen, ComScore, Box Office Mojo dhe IMDB, ashtu sikurse intervista nga persona të brendshëm në industrinë e filmit.

10. Chris Evans – 34 milionë

9. Salman Khan – 38.5 milionë

8. Adam Sandler – 39.5

7. Akshay Kumar – 40.5 milionë

6. Will Smith – 42 milionë

5. Jackie Chan – 45.5 milionë

4. Chris Hemsworth – 64.5 milionë

3. Robert Downey Jr. – 81 milionë

2. Dwyane “The Rock” Johnson – 124 milionë

1. George Clooney – 239 milionë