Zbuloni punën që bën princ Harry

 
 

Princi Harry është një person i cili çdo ditë e ka tepër të ngarkuar.

Të qenurit pjesëtar i familjes mbretërore vjen me përgjegjësi të mëdha, dhe kjo është një arsye se pse atë e bën dhe pretendentin për fronin e mbretërisë, kjo nuk do të thotë se ai nuk ka një rol të rëndësishëm.

Një nga detyrat e princit është mbështetja e organizatave të ndryshme duke dhuruar para si dhe duke i reklamuar pasi prania e tij ndikon duke rritur fondet.

Një ndër to është ajo e fëmijëve të sëmurë që bën të mundur që ata më pas të kthehen në shtëpitë e tyre. Të tjera janë ajo e ndërgjegjësimit për sëmundjen e HIV/AIDS, organizatat e Afrikës si dhe ato të sëmundjeve mendore. Ai gjithashtu krijon organizata të reja për problemet që spikat dhe që janë në interes për popullin.

 
 

albshowbizzz.com